De tåpeligste matvarene!

Tåpelige matvarer altså? Hva er det hun mener nå da?

Jo- noen matretter som idag finnes i butikken anser jeg virkelig som noe av det mest tåpeligste påfunn, og som virkelig kvalifiserer til årets dårligste "oppfinnelse". Jeg mener; omelett på kartong liksom???  
Er det virkelig så vanskelig å kakke 2-3 egg og piske de sammen med salt og melk selv?? Trenger vi virkelig betale mer for et slikt ferdig-produkt, som sikkert i tillegg er tilsatt komserveringsmidler vi kan klare oss uten?
 
Eller hva med potetmos-pulver??  
Det tar nøyaktig 10-15minutter å lage selv. Skrell poteter, kutt i mange små biter (da er de ferdigkokt før du vet ordet av det) og mos/pisk sammen melk og margarin!Og lett-kakao da - som har FLERE kcal pr 100g tørrvare enn originalutgaven, fordi det rett og slett er mer enn dobbelt så mye fett i produktet (-når sukkeret er fjernet) enn originalproduktet. Årsaken til at man ender opp med et lavere kcal-inntak ved å drikke lett-varianten, er rett og slett at bruksanvisningen sier du skal bruke 2 teskjeer i stedet for 3-4 teskjeer! (dessuten er kakao-innholdet i disse to henholdsvis 25% og 13%, sammenlignet med original kakao som er 100% kakao!)


 Har du flere tåpelige eksempler?

7 kommentarer

Merethe

09.02.2012 kl.10:26

Vet ikke om den finnes i butikkene lengre, men ferdigstekt kjøttdeig (tacosmak??), som man likevel må varme i en stekepanne eller micro, ligger langt oppe på min liste over idiotiske påfunn.

Og i likhet med potetmosen du nevner, så er det omtrent like raskt (og MYE bedre) å lage tomatsuppa selv :)

Ha en fin dag!

ChasingTheStars

09.02.2012 kl.10:54

hehe ja uff

Oda

09.02.2012 kl.16:18

uff... men hva med Musli, vitapro Hjertego frokostblanding, Havrefras osv?

Er dette sunt selv om det er nøkkelhullsmerket?

:)

Mia

09.02.2012 kl.16:55

Omeletten må stå på toppen over min liste "teite" matvarer! Huff og huff, folk er alt for late:P

Silja

09.02.2012 kl.19:27

Hillarious ;-) har aldri hørt om omelett på kartong men den tok kaka altså ;-) Revet ost er noe jeg bare synes oser latskap.... og prisen for denne osten oser forøvrig kriminalitet!

Marie

09.02.2012 kl.20:11

Greit nok at det fins toro pulversupper osv, men fiks-ferdig sauser som bare skal varmest i mikroen. Det er teit det! USJ, ekkelt

Alanna

10.02.2012 kl.11:54

Ærlig talt...skrelle poteter!? DET tar jo superlang tid...er jo ingen som GJØR det lenger, så når vi må gjøre det, har vi ikke bevegelsen inne og da tar det INNMARI lang tid altså. Særlig når man skal lage til en HEL FAMILIE!

Nei, sett barna til å skrelle potetene. ;-)

Potetmos på pose er ihvertfall ikke aktuelt. *pappsmak*

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits