Mer glede av skituren; teknikktipsene!

Jeg synes ikke det er lenge siden jeg hilste til dere fra fjellet, og også da på ski, og her er jeg igjen. Det har vært en lang dag med barna delvis i alpintbakken og delvis i skisporet (samt på kjøkkenet med bollebaking!), så det var godt å spenne på seg skiene og få litt ro i hodet da barne-tv startet. Dumt at det ikke er lysløype her utenfor hytta, men jeg rakk hjem før det ble helt svart! :)

Ski er en fantastisk fin trimform, der du ikke bare trener kondisen og utholdenhet i bena, men også styrke i ryggen og armene. Jeg skal huske på å ta med skiene hjem denne gangen, så jeg har muligheten til å ta meg en tur hjemme også. Går du ski ofte??

 

Her har jeg lyst å dele en fin og kort videoinstruktsjon fra selveste Erling Jevne på VG-tv. Her er det nok mer enn étt godt tips å ta med seg videre, for å oppleve større utbytte og glede av skitreningen!

Klikk på bildet for å komme rett til video-intruksjonen!


<
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits