"Du får så mye mer..."

Det er slagordet til Meny. En meget bra butikk med rikelig utvalg av matvarer, men dagens radioreklame, for ukens middagsrett, etterfulgt av dette slagordet, ble en lite heldig, dog korrekt kombinasjon!

For på radio får vi høre om to unge jenter som lager ukens middag, bare for å understreke hvor enkelt det var å få til. Men når man fronter gode middagsretter til folket: som tross alt i all hovedsak er overvektige, bør ikke da måltidet heller fremstå som sunne óg enkle alternativer? Slik som feks Rema1000 nå gjør, der januarheftet med wokretter var spesielt bra gjennomført!

Meny's ukesrett er altså Pølseform med grønnsaker, og med ingredienser som 3 dl fløte, 8 wienerpølser, 150g cheddarost og 5 egg, så blir det ikke bare mye kcal, men også svært mye mettet/usunt fett

 

En rask analyse av denne oppskriften, og basert på at en porsjon er 225 gram:

 

463 kcal på en porsjon, hvorav 72% kommer fra fett og 34% kommer fra mettet fett.

(PST! Vi anbefales å begrense energiinntak fra fett med maks 30%, og fra mettet fett med maks 10%)


<P>En populær og lettvint familierett!</P>

 

Jaja, dagens rett for lavkarbo-tilhengerne kanskje, og ikke noe særlig å restituere seg på for aktive mennesker som også tenker å styrke kroppen gjennom trening. At man foreslås å ha i poteter eller pasta for en mer mettende effekt, hjelper likevel lite. Det innebærer i grunn bare enda flere kcal, og da skal du trene bra mye for å forsvare en slik hverdagsmiddag!

 

Meeen- de snakker ikke usant da. Altså når de fronter en slik oppskrift, full av både energi og full av fett:

Meny - du får så mye mer!

 

PST! Hos Kvinnetrening.no får du tips til mange sunne oppskrifter!

Én kommentar

Silja

29.02.2012 kl.11:49

Lavkarbo var det første ordet som ramlet ned i mitt hode her ja ;-)

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits