Styrker hjertet, styrker sinnet - styrker selvfølelsen!

Og gir masse med vitamin-D!

Yes, dagens joggetur gav meg kondiseffekt (opp mot 91% av makspuls i perioder), og en utrolig deilig vårfølelse. Jeg klarer rett og slett ikke holde meg i ro når vårsola og varmen slår inn over landet vårt. Vår og sommer er joggesesong for meg - selv for meg som altså egentlig er en liten "gymrotte"!

Med stadig lysere morgentimer, bør også flere kjenne lysten til å stå opp tidligere og faktisk starte dagen med en tur ut. Det er med andre ord alle muligheter for å få til trening nå om dagen, når været virkelig viser sin godside!

Og for en godfølelse da; når man er litt matt i bena, har roser i kinna, kanskje ett par fregner ekstra - og finner ro i kroppen når man endelig setter seg ned!

Hva skal du trene i dag? Kanskje verdt å sløyfe faste avtaler i dag, og kjenne hva naturen har å by på av treningsmuligheter?


Klarer du å sitte i ro når vårsola kommer? Mye bedre å ta seg en aktiv tur enn å sitte i solveggen synes jeg!


Én kommentar

Silja

14.03.2012 kl.15:16

Knallfint bilde!! ;-) I dag er planen å rolig langtur etter barnebursdag; tror jeg kan trenge å lufte både hode og kropp etter en slik sjau....!! ;-)

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits