La det bli en fruktig helg!

Jeg har, for første gang i år, tatt på meg joggeskoene og startet dagen med en lett joggetur. Jeg skal på seminar i dag, og da blir det jo som regel mye stillesitting. Jeg er normalt ikke noe trene-om-morgenen-menneske, men lysere tider og sol gjør noe positivt med vilja ;)

Jeg har en oppfordring til deg i helgen; 

test ut frukt som kosemat!

Test kjøpte eller selvlagde smoothies, test fruktsalat, oppskåret frukt på fat, frukt i middagsretter eller bare rett og slett en ny type frukt du ikke har testet før!

Min favoritt for fruktsalat er som følger: mango, eple, banan, kiwi, appelsin, pære - alt i små biter. Serveres med kesam mager vanilje og salte cashewnøtter til. Hakket kokesjokolade over er også veldig digg :)

 

Her legger jeg ved en liten videosnutt fra et prosjekt fra Bendit.no. De har en serie gående, der det hver uke publiseres en liten videosnutt på deres nettsider, hvor gjennomgående tema er å følge en gruppe langrennsutøvere og en gruppe skiskyttere gjøre alternativ trening - og til slutt møtes i en duell! I denne ukens episode (nr 3), er tema ernæring:

klikk på bildet for å komme til Bendit-video om ernæring for idrettsutøvere!

2 kommentarer

På vei

16.03.2012 kl.08:29

Nam nam, fruktsalat :D

Fra tjukk til smukk

18.03.2012 kl.09:40

Mmmmsmoothie!:)

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits