Løpesko for de som trenger dempning!

Løper du mye, eller har nylig bestemt deg for å begynne å løpe og gå mer, kan belastningsskader raskt gjøre seg gjeldende. Problemet er enda større om du bærer rundt på en viss overvekt, men klart aktuelt for spreke utøvere som løper mye også. Hoka-one-one er en ny type løpesko som har hjulpet svært mange profesjonelle utøver tilbake til en smertefri hverdag. Husker du at vi i Kvinnetrening testet disse skoene i fjor vinter?

Nå har skoene endelig kommet til Norge, og føres via Løpslabbet. Skoene fremstår som valget på "den andre enden av skalaen" i forhold til den andre trenden nå; å løpe tilnærmet barbent (fingershoes).

 

Jeg liker hoka-skoene mine :)

Nå finner du en profesjonell omtale av skoene etter lang testperiode hos Løpslabbet. Du kan lese om skoene generelt her, mens testomtalen finner du her!

Har du testet disse enda?


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits