Gode tilbud for helge-shoppingen!

Om du er rask på labben, rekker du enda de supre tilbudene på treningsklær hos Mitchi. De kjører tilbud på løpejakken Eva Helene, Helene Bike tights, Helene Bike pirat og Helene Bike Tee. Det er også ett par tilbud på sykkelbekledning for herrer denne uken, og slike FUNN får du oversikten på, når du "liker" facebooksiden til Mitchi!

 

Og om du først er innom nettsidene til Mitchi, er det raskt gjort å bla seg gjennom den nye katalogen med vårens nyheter også. Der er det så mye flott! Jeg elsker fargene, designet (mønster m.m.) og den gode, myke kvaliteten på tøyet. De har feks treningsbh'er som er padd'et (kan jo være greit å kamuflere bryst mot svett, kald t-skjorte...), de har bh'er som er designet til treningsoverdelene (feks bryterrygg, løkke-rygg etc) - og bh'er som er et praktstykke i seg selv mht farge og mønster. Dessuten elsker jeg linningene i buksene, som jeg har nevnt før: de strammer ikke ubehagelig over magen, og flere av de har bred, elastisk tekstillinning framfor strikk. Slik som buksen til Lin-settet jeg har på meg her:

Sterk gitt!Stilig bukse og topp fra Mitchi

Stilig tekst, ikke sant? Og sjekk ryggen på både treningstoppen og bh'n: designet for hverandre!


3 kommentarer

Silje Grytbakk

30.03.2012 kl.11:26

de har jeg ikk hørt om tidligere, de var jo stilig!!

På vei

30.03.2012 kl.11:32

Kult!

Oda

31.03.2012 kl.08:50

Stilig!

Jeg lurte på om dere kunne blogge mer om yrket ernæringsfysiolog?

Har veldig lyst til å utdanne meg til det, og hadde vært skikkelig greit å høre litt om det fra noen som er det. Herlig blogg dere har!

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits