Å være 100% tilstede

Selv om det i den perfekte verden ikke er sånn at man skal spise godteri, ei heller annen "junk", så har det seg sånn at man i bladt gjør det likevel...

Når?

Iblandt.

Ofte.

For ofte.

Når som helst.

Dersom man først tar valget om å "sprekke" på den perfekte kostplanen sin, så har det seg sånn at i blandt skjer livet og kanskje man bare da skal akseptere det.

Det jeg forsøker å si er;

En av livets mange nytelser og fristelser er mat eller ting som til tider ikke alltid er bra for oss.
Desverre blir vi alikevel fristet av smaken.
Så når man så er fristet av smaken, velger å spise det, er det ikke da like bra å nyte det 100%?

Hvor idiotisk er det ikke å først spise noe man virkelig har lyst på, for så å ende opp med dårlig samvittighet etterpå?

Om du først velger å spise det som i den perfekte verden ikke er den perfekte maten, så skylder man vel seg selv og i det minste nyte det man først putter i seg.

Det er ikke på kort sikt at kampen mot kiloene er vunnet, det er på lang sikt. 
Det er de små tingene man gjør riktig OVER TID som teller.

Så;

Når du da, for en gangs skyld "velger" å sprekke på dietten eller kostholdsplanen din, så skylder du deg selv å være 100% tilstede og nyte hver eneste bit.
Kampen fortsetter på nytt i morgen :)

(...slik som jeg gjorde etter gjennomført løp for et år siden... Tror ALDRI en pose M har smakt sååå godt..!)

 GOD LØRDAG! 

Kine

Én kommentar

jernhelse

02.04.2012 kl.08:41

og så er det mye lettere å faktisk kunne nyte det dersom en ikke gjør det ofte - det smaker bedre, og rent fysisk er ikke "skaden" like stor. Godteri er ikke noe problem så lengde det ikke blir et hverdagslig innslag i kosten :)

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits