NÅ er vi online HER for deg :)

I dag kjører vi online-chat tid på bloggen; normalt en tjeneste kun forbeholdt våre medlemmer på Kvinnetrening.no! Hos oss kan du nemlig møte våre fagpersoner (ernæringsfysiologen, vår personlige trener, vår motivator og vår lege) på online-chat månedlig.

I kveld kan du få sjekke denne tjenesten, og chatte med vår ernæringsfysiolog. Lurer du på noe om kombinasjonen kosthold og helse, -vekt eller -trening? Bruk muligheten ;)

Klokken 21.00 starter vi opp!

2 kommentarer

Sara

14.04.2012 kl.09:13

Hei.

Har dere noen erfaring med Fiberhusk? Leser og hører om mange som bruker det, men hva brukes det som (som en erstatter for mel?), og har det noen ulemper/negative konsekvenser av i inntas?

Lene

14.04.2012 kl.12:11

Hvilket proteinpulver bruker dere, og hva vil dere anbefale? :)

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits