DU - som trenger en ekstra dytt i ryggen!

DU - bør følge med hos oss, for onsdag kveld (kl 21) dukker vår motivator Kine opp med live chat her på bloggen! Tenk deg å kunne chatte med sin egen "coach" hver måned; finne nye målsetninger, evaluere de forrige, erfare sammen og finne løsninger på problemer mht livsstilsendringer, trening og kosthold?! DET får du her hos oss i Kvinnetrening.no. Onsdag kveld får du teste denne tjenesten via livechat, som er en av våre øvrige tjenester, utover den personlige månedlige motivator-samtalen!

Kine hjelper deg å finne den rette balansen i livet; slik at du når dine mål samtidig som du ivaretar andre interesser!


I går spurte jeg om deres tiltak for å komme i den gode sommerformen, og jeg må få takke for alle de gode bidragene. Jeg synes det høres ut som dere har satt dere meget gode og fornuftige mål, og de fleste har tydelig gode planer å forholde seg til. Les gjerne gjennom forslagene under kommentarfeltet, og hent tips og inspirasjon selv :)

Min mann fikk velge et nummer fra 1 til 16 (deres bidrag i rekkefølge i kommentarfeltet), og han valgte nr 7: MARTE! Hehe, ser ut som det lønner seg å følge oss; Marte har nylig vunnet en tidligere konkurranse hos oss! Superundertrøye på veg i posten Marte!


Undertegnede fra dagens morgen-powerwalk :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits