Hva er det som gjør valget så vanskelig?

Flere enn meg som en søndagskveld har sittet med følelsen av å ha tapt?
Følelsen av at alt det du har gjort av innsats på trening og kosthold den siste tiden gikk tapt i helgens utskeielser?

Åååååh, utrolig kjip følelse å ha!

Vært der jeg også, (ikke si det til noen :))

Skuffet over meg selv? irritert fordi jeg tillot meg selv å spise såå mye godteri, hoppe over treningen osv... Tullete, men sant...

Her er det to ting som klinger litt feil.

1: du skal ha spist MYYYE godteri for å ?ødelegge? den gode innsatsen din fra tidligere i uken. Dersom du i tillegg er flink med kostholdet resten av uken, så er det i hvert fall way off!

2: er det ikke meningen av vi skal leve litt også da? Vi skal da ikke være flinke HVER ENESTE DAG, 365 dager i året? Hva er det da som blir ekstra? Hva skal vi da gjøre når vi skal kose oss litt? Eller skal vi ikke kose oss i det hele tatt? Skjerpings! Selvsagt skal vi det! Og det er her 100% kommer inn i bildet, som jeg har skrevet om tidligere..

Når du gjør noe, gjør det 100%.

Når du trener og har valgt og bruke tid på treningsøkten -vær 100% tilstede og bruk denne tiden godt!
Ikke hal deg på trening og gjør en halvveis jobb...
Jo da, litt ER bedre enn ingenting -men når du først er der du skal trene -TREN!

Når du er flink med kostholdet, som feks i ukedagene -VÆR FLINK!
Ikke sluntre unna med en eller annen "godbit"...
Ikke ta en sjokolade på vei hjem fra jobb...
Gjør det 100%!

Nettopp fordi du ER flink når du har bestemt deg for å være det OG er det 100% så gjør dager hvor du koser deg litt ekstra ingenting :)
Nettopp fordi du er flink MER AV TIDEN enn du ikke er det, som feks hverdag VS helg så er det jo bare å nyte!

Livet er her NÅ, vi vet ikke hva som skjer i morgen.
LEV NÅ, gjør det du gjør 100% og nyt hele veien av det :)

Heier på deg, jeg :)

Kine

 

4 kommentarer

Siv Helen Porselen

23.05.2012 kl.22:47

Alle mine helger ødelegger ukens innsats.. Men pyttpytt.. Jeg elsker å vær med venner, så hvorfor ikke vær fornøyd med ukens innsats å ha det gøy i helgene? :)

LuckyMaria

23.05.2012 kl.22:55

Kjenner følelsen av å ha feila noe jævelig... f.eks ikke spist på tre dager og sånn fordi man bare har glemt det... litt kjipt å komme på det i hælja, for da må jeg plutselig spise igjen de tapte dagene. Mat er et problem! Eller egentlig er vel problemet meg selv? Jeg må begynne å høre på meg selv... da veitu!!:P Men skjønner godt frustrasjonen din!!

Silja

24.05.2012 kl.09:00

Overskriften "Hva er det som gjør valget så vanskelig?" synes jeg er et spennende tema; har du/dere noen tanker rundt dette? :-)

Silja

Victoria

24.05.2012 kl.18:59

Jeg prøver å ikke la den følelsen vinne over meg... Uansett hvordan vekta ser ut er jeg like stolt over uka som har gått, hvis jeg har stått på på trening, og ikke skeiet ut noe særlig. De fleste gangene jeg unner meg noe ekstra i helgene, så er jeg veldig nøye på å ikke kritisere meg selv etterpå. Da tenker jeg heller på ting som motiverer meg mot en ny uke med trening og mat som gjør godt for kroppen. :)

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits