Sommerferiens kjøpstips!

Ikke tid til å tilbringe tid på kjøkkenet i sommervarmen? Kjedelig å bruke tiden til matlaging? Får du aldri til å steke kjøttet riktig (brent utenpå, rått inni), eller skulle du gjerne hatt noen som lager maten for deg om morgenen før jobb/skole, eller rett etter treningsøkten, mens du hopper i dusjen?

Da har jeg et godt tips til deg :)

Jeg studerte "i min tid" i England og tok da med meg hjem en bordgrill. Den sto på kjøkkenbenken og stekte alt av grønt og kjøtt, og i mens kunne jeg hoppe i dusjen og gjøre meg klar. Når jeg så var tilbake på kjøkkenet, sto kjøttet ferdig stekt; og var godt og saftig også!! Så gikk den i stykker etter noen års bruk. Vi har sett etter tilsvarende her i Norge, men ikke funnet en som både er lett å rengjøre (feks ta ut stekeplatene fra grillen) óg som har timer (altså slår seg av selv!). Mulig du finner den i Norge om du kikker godt etter da. Men er du på tur, så er altså dette mitt kjøpstips :)

Jeg var i London nylig, og fikk telefon fra mannen hjemme: "Kan ikke du væææære så snill å kjøpe med en ny borgrill da?" Som du her ser, var jeg litt engstelig for om den ville gå i bagasjen mht vekt-grensen, når jeg tross alt hadde shoppet klær i tre dager i strekk, og skulle ha plass til dette også. Jeg spurte venninnen min om den kunne passe i håndbagasjen (maks 10 kg!!). "Ja, kan du curl'e den lett da?" spurte hun undrende. Vi kunne ikke annet enn fnise; treningsfreaker altså!

 

Her hjemme er mannen i fistel over endelig å ha fått ny bordgrill igjen. Maten smaker fantastisk - og den gjør seg selv på 6 minutter - uten at vi må stå og vokte kjøttet (eller potetene, eller grønnsakene).

 

Denne får du enkelt hos ARGOS feks (som er et varehus med alt mulig, ala Clas Ohlson). George Foreman er merkevaren jeg anbefaler; han har flere ulike modeller! Jeg ser også at ARGOS har nettbutikk, så kanskje kan du også bestille en hjem :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits