Alt det praktiske på treningen!

Vi er jo ikke akkurat i tvil når det gjelder kåringen av Mitchi's treningsbukser vi da: de ER de beste! Helt unikt hvordan de har klart å finne "formelen" for en så myk, behagelig og pustende tekstil! Til og med en fra løpsteamet vårt fra Holmenkollstafetten, meget erfaren PT og instruktør (-men første gang i Mitchi klær), utbrøt uoppfordret i bilen på veg hjem fra endt dyst: "De buksene her var bare helt herlige å ha på seg!"

Her forleden dag fikk  jeg dessuten testet en annen liten fin detalj fra Mitchi: løpebeltet. Det som kan romme alt fra mobiltelefoner, bankkort, nøkler eller musikkspillere - for å nevne noe. I deilig, stretch tekstil, og en modell som sitter som støpt på hofta (eller livet, avehengig av hvor du fester den). Super praktisk for både joggeturen, trilleturen (!) eller sykkelturen :)

 

Praktisk treningsbelte fra Mitchi: her kan du ha treningskortet ditt, nøkler, mobiltelefon eller annet smått og nødvendig!

 Nå gjør jeg meg mentalt forberedt på å løpe 5km løpet "Sparjentebølgen" i Sarpsborg til torsdag, og da kommer både løpetights og beltet til sin rett. Får prøve å ta med kamera/mobiltlf og ta litt stemningsbilder. Er det flere av dere som er med? På Sparjentebølgens Facebooksider oppdateres det jevnlig med bilder fra landets ulike arrangementer!

 

Og apropos "praktisk på trening", og ikke minst Facebook sider: Leverandør av TRX slynger her i Norge lover trekning av en slynge dersom du "liker" deres facebookside innen 15.juni. INGEN tid å miste - heng deg på :) 

Én kommentar

slikt belte skulle man ha hatt

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits