Komfort for hverdagsbruk fra Mitchi!

Rett før helgen fikk jeg endelig testet denne tunikaen ("Vår tunik") fra Mitchi; grå velour med metalic-stener rundt hals, hette og munkelomme. Utrolig myk og behagelig, ren nytelse å ha på seg, og tøff og femi samtidig - superfin til hverdagsantrekk. Visste du dét? -At Mitchi også har klær for hverdagsbruk ? (ja, det meste av treningstøy derfra er så fint at det uansett kunne brukes som hverdagstøy da, men for de av oss som tilbringer nok tid i treningstøy, så der det godt å ha noe annet også!)

Du kan se tunikaen hos Mitchi her, men den har altså også stener på munkelommen, hvilket ikke vises i katalogbildet (se ene bildet av meg!). I katalogen som du kan laste ned hos Mitchi, ser du også fargevarianten i lyseblå, og du ser også piratbuksen den matcher i sett!

 

 

Jeg utfordret dere før helgen med et lite oppskrift marathon, og jeg vet ikke om det ble for skremmende, når jeg ønsket at de skulle ha et snev av sunnhet i seg? Jeg takker uansett for de flotte bidrag som kom med, og vil anbefale dere å titte på bloggene til Kokkelere og til MK. Vinneren denne gangen ble altså: Kokkelere-Ragnhild! Grattulerer, og takk for fine bidrag!

 

Selv lagde jeg en super god middag for lørdagen, og synes det alltid er godt å slippe unna tung junkfood, biff med tunge sauser etc. Denne er smakfull, gooood, og et fordøyelig lettere alternativ til helgekos: Indisk med hjemmelaget nanbrød.

Denne gangen ble det en rett med kyllingfilet og ris, samt krydder, fra ferdig pakke. Men jeg har et enda bedre forslag for deg (og som jeg bruker neste gang): vår indiske rett med kokossaus, som finnes i Kvinnetrenings oppskriftssamling!

Det søte peshawari Nanbrødet lager du slik:

 • 375g hvetemel
 • 1 3/4 ts bakepulver
 • 1 1/2 ts sukker
 • 3/4 ts ssalt
 • 1 lite beger yoghurt naturell
 • 1 ss olje
 • 1 egg

FYLL:

 • 1 dl kokosmasse
 • 0,5 - 1 dl sukker
 • 1 dl hakkede cashewnøtter (salte)
 • Gjerne litt honning som smøres direkte på hvert deigemne

 

Ha det tørre i hovedoppskriften i en bolle og tilsett alt det våte; bland godt sammen og kna deigen lett. La den deretter hvile under plast i minst 3,5 time!!

Rull deigen så ut til en pølse, del i 6 emner og rull hver til en ball. Fyllet skal nå legges på; Se gjerne videre fremgangsmåten illustrert her!

Stek ved "liten grill" i ovnen, ca 300 grader - husk at stekebrettet må ha stått minst 10 min i varm ovn og være glohett. Legg hvert deigemne direkte på stekeplaten, og stek i ca 2 min før du snur hvert deigemne og steker videre i 2-3 minutter!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

33, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits