Rykk tilbake til start!

Veien du laget, vet du... for å nå målet ditt...det målet du brant så veldig for...som betydde MYE for deg...som når oppnådd ville gi deg DEN beste følelsen EVER!!

Lenge siden du har "rykket tilbake til start" og sett på hva den EGENTLIGE destinasjonen var og HVORFOR du laget den?

På veien til et gitt mål kan ofte den orginale planen koke litt bort i kålen, eler dvs veien blir fokuset i stedet for målet, og på den måten bommer vi litt fordi målet blir diffust og langt bort for oss,

Sånn påstår jeg at det er for mange av oss!

Kanskje spesielt nå som sommeren er så nærme og mange har hatt mål som har mplgang til ferien.. :) (noen som kjenner seg igjen?)

Så hva gjør vi da, for å ikke spore av orginalruten og holde målet klart og tydelig?

RYKK TILBAKE TIL START, lukke øynene dine og husk på hvorfor du laget målet ditt, hvorfor du valgte nettopp DEN veien med DEN destinasjonen.

Jeg fikk et spørsmål av en mann i dag, han spurte om jeg kunne gi han et godt råd for å komme igang med treningen igjen, han hadde ikke trent på fem år, selv om han var medlem på et treningssenter. Han ville ikke bli "stor" men bare miste litt av magen... Jeg spurte han om hvorfor han ville trene igjen? Det var da denne magen... Hvorfor? spurte jeg igjen.  Bare fordi han ikke ville ha stor mage.. Er det veldig fælt for deg å ha magen din?, spurte jeg.. Nei, svarte han... Så det betyr ikke så mye for deg om du har magen eller ikke? Det er egentlig bare sånn at du kunne tenkt deg mindre mage? Jepp, det stemte..

Da kan du spørre meg igjen den dagen du tenker en av følgende;

at det gjør SÅ vondt for deg å ha stor mage at du ikke kan gå en eneste dag mer med den... feks at legen har gitt deg beskjed om at dersom du ikke gjør noe vil du få diabetes...

eller

at det betyr SÅÅÅ mye for deg å ha slank mage, som feks at dressen du har kjøpt til en STOR slump penger ikke passer og du MÅ komme inn i den og nekter å bruke mer penger på en ny..:)

Forstår du hvor jeg vil?

Jo mer klart og tydelig målet ditt er, jo lettere er det å følge!

Så dersom du nå har sporet litt av... IKKE GI OPP, men rykk tilbake til start og finn prem din orginale plan og destinasjon,
og du vil se at veien blir klar og tydelig igjen :)
Heier på deg, som alltid:)

klem Kine 

2 kommentarer

La La L 0 v e

16.06.2012 kl.20:03

Kjempe fin blogg !

Kommentrere tilbake ?

ROMB

16.06.2012 kl.20:03

Fin blogg♥♥

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

34, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits