En sommer skapt for trening: Mitchi med kles-kampanje!

Det regner, regner, og regner....som sommeren før dette, og før dette... Vi minnes mest regnet, gjør vi ikke? Men fordelen med regnvær er i alle fall at man kan trene mye - både inne og ute.

Og å trene i nytt treningstøy gjør jo gleden desto større :) Ikke bare har Kvinnetrening en god rabattavtale med Mitchi på treningstøy, som du også kan benytte, men nå har de også en JUNI KAMPANJE med ekstra gode tilbud:

Se også kampanjen på Mitchi Facebooksider! 

 

Her er det både klær for løping, vekttrening og sykling - og til og med en godbit for kjærst'n ;) Det beltet som er avbildet først, er absolutt praktisk. Jeg bruker den selv til kamera/mobil, nøkler, treningskort eller musikkspiller på joggeturer, som omtalt tidligere!

Og Hedevig singlet er super deilig å ha på seg på treningen. Elsker trykket med blomster, som gir den det lille, ekstra feminine løftet :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

34, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits