Mandagen er her -hva er ditt mål for uken?

Det er noe med mandager..
Det er den første dagen i ny uke.
Det er dagen etter helgen.
Det er da "alt" begynner på nytt, nesten som en liten 1.januar...

Så, hva er ditt mål for denne dagen... starten på den nye uken..målet for DEN uken?

Uten mål og mening blir alt overlatt til tilfelldighetene, men det kan jo være at du ønsker det, hva vet jeg?

For deg som ønsker at ting skal gå slik du ønsker så er det smart å ha en plan basert på målet ditt.
Og siden det faktisk ER mandag i dag -har du sikkert tenkt til å starte bra... :) 

 Enig?

Klar?

Jeg VET at du får til det du vil få til -det handler bare om å ha en plan på det -da kommer til enklere og raskere i mål!

Så -enklet sagt;

På lik linje som du har tidsvinduer, oppgaver og ansvar på jobb og privaten kan du flette inne dette når det kommer til sunn livsstil også.

Du vet jo når du skal på jobb eller skole?
Du vet hva du skal gjøre når du kommer dit, hvilke oppgaver du skal gjøre?
Du vet når du er ferdig med oppgavene du skal gjøre? Når de skal være gjennomført?
Du vet også når du skal på kafe med venninnene dine eller på familiemiddag, dato og klokkeslett er på satt.

HVORFOR?

Thats right :)

Så hva er annereldes med trening, kosthold og hverdagsaktivitet?

 INGENTING!

Så få ned planen din NÅ i kalenderen din.

Sett ned nå hvor mange treningsøkter du skal ha.
Hvilke dager de skal være på (når passer det ut i fra jobb/skole/familie? Hvilke klokkeslett du skal trene. HVA du skal trene.

Sett ned hvordan kostholdet ditt skal se ut.
Er det dager du skal jobbe overtid? Bør du ha med din egen lunsj på jobb for å sørge for at matinntaket blir så bra som mulig? 
Hvilke tiltak bør du gjøre for at du unngår å kjøpe noe "raskt" på butikken eller kiosken, som ofte ikke er så gode alternativer...
Det handler ofte om å lage maten hjemme, slik at du
1. Vet hva du får i deg (dersom du har ønsker for hva du skal ha i deg da ;))
2. Unngår å måtte ty til kiosken for måltider
3. Kan få i deg det du trenger når du er sulten og ikke "hive" deg over neste måltid fordi du er såååå sulten.

Som sagt, enkle grep for at uken din blir slik du ønsker.

Det handler bare om en ting:

Å GJØRE DET!

Min lille prinsesse har nylig lært seg et ordtak som hun nå bruker relativt ofte, ikke alltid i rett setting, men dog...
Dette kan DU bruke når det kniper litt for deg, når motivasjonen ikke er helt på topp eller bare fordi du trenger det.. :)

GJØR DET, GJØR DET, GJENNOMFØR DET :) 

 
Så min utfordring til deg i dag er;

I dag er dagen for å ta et eple og ikke en sjokolade, en kjeks, brødskive med sjokoladepålegg o.l...
An apple a day, keeps you on the good way... ;)

Heier på deg -som alltid!

Madagsklem til deg fra meg 

9 kommentarer

kondisjon står på min plan denne uka :D

Victoria

25.06.2012 kl.17:28

En intervalløkt, med enda litt mer innsats enn forrige gang skal gjennomføres denne uka! Ellers skal sommeren nytes, og mye blir nok overlatt til tilfeldighetene. :)

Lise

25.06.2012 kl.20:11

Jeg skal egentlig ha 5-6 treningsøkter denne uka, men jeg reiser på ferie fra torsdag-søndag. Er alikevel innstilt på å få gjort mest mulig av treningen, så det blir derfor dobbeløkt i morgen og onsdag. Idag trente jeg styrke helkropp pluss kortintervaller og 15 min moderat cardio. I morgen blir det styrke + 4*4 intervaller og Onsdag blir det styrke+ ca 45 min cardio ;D Planen for kostholdet er å spise sundt (følger en oppsatt diett) frem til jeg reiser torsdag hvertfall også gjøre det beste ut av det mens jeg er borte. Men skal kose meg litt også mens jeg er på ferie :)

Marte

25.06.2012 kl.21:09

Planen var klar på søndag! Mandagen begynte bra! Men såå gikk det bare verre og verre! Av og til slår den kvinnelige syklusen seg helt vrang og gjør dagen (e) litt minde hyggelige ;o) Jeg som alltid er frk positiv tenkte som alltid at det er bare å gjøre seg ferdig på jobb å komme seg på trening.. det hjelper jo på alt! Men etter 30 min måtte jeg innse at det beste var å kaste inn håndkle ! .. ble da frk sur..og etter litt pep talk fra super pt Julie så måtte selv jeg innse at det igunnen av og til er greit å ta en ekstra hvile dag.. eller halv hvile dag..! Frk positiv er tilbake og gleder meg allerede til en ny og bedre dag både på jobb og trening i morgen!

kvinnetrening

26.06.2012 kl.07:59

Hei Marte:) hihi-kjenner meg selvsagt ikke igjen... JODDA! Syklusen kan tulle med oss i blandt :) JEg heier på PT Julie som beordrer deg til en hviledag -det er viktig for resultatene OG for kropp&sjel:) Heia Marte!

kvinnetrening

26.06.2012 kl.08:00

Hei Lise:) OI DA! For en treningsplan...! Tøffing du er da! FLINKA :) Flott at du skal kose deg på ferie -husk 100% regelen :) Nyt fri når fri, nyt trening når trening:) Heier på deg! klem Kine

kvinnetrening

26.06.2012 kl.08:01

Hei Victoria:) Flinka! Intervaller gjør susen:) Heier på deg! Klem Kine

kvinnetrening

26.06.2012 kl.08:02

Hei Train As You Fight , Fight As :) Så flott da! Kondisjon er en viktig del av treningen:) Husk litt styrketrening også -veeeldig godt for oss jenter:) HEIER PÅ DEG! Klem Kine

Lise

26.06.2012 kl.17:56

Tusen takk!!! :) Følger et kosthold og treningsoppsett som heter Femme fatale av Silje Mariela (bodywork.blogg.no). Rimelig hardt program ja, men satser på det er verdt det og gir resultater :) Har aldri vært så sliten og svett på trening før tror jeg, så da må jeg nå gjøre noe riktig.. Har gått ned 23 kg på ca 1 år nå og er veldig fornøyd med det :) Nå gjenstår de siste 5-7kg pluss å stramme opp/få mer muskler :) Klem

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

34, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits