Dette gjelder DEG!

 

Jepp -DEG!

I dag er det DUERBESTIHELEVERDENOGKLARERALTDUVIL -dagen
og DU er nettopp det!

Første steg til å bli AWESOME er å se på deg selv som nettopp det..

Klar?

SÅ I DAG -I DAG ER DU OG JEG AWESOME :)

I dag har vi troen på oss selv, vi klarer alt vi ønsker og vi gjør det med ET STORT SMIL :)

Heier på deg, som alltid:)

Awesome-klem til deg fra meg

 

4 kommentarer

Carina Chanel

26.06.2012 kl.09:04

digger bildet!

Natalie

27.06.2012 kl.01:26

Jeg mener Therese har blogget om en sjokolade kalt "Xocai" for en god tid tilbake. Du burde definifi vt lese denne:http://tjomlid.com/?p=6650&h=yAQHgLtkt

Victoria

27.06.2012 kl.12:48

Ye! Viktig å huske. :)

kvinnetrening

27.06.2012 kl.16:12

Natalie: Hei Natalie, vi har blogget om Xocai sjokoladen, som smaker veldig godt. Vi anbefalte denne mørke sjokoladen på bakgrunn av den høye andel mørke sjokolade som var i den. Kakaobønnen har nemlig en svært høy andel antioksidanter i seg. Derfor vil mørk sjokolade også ha en høy andel antioksidanter i seg. Xocai hadde et salgsargument om at den var fremstilt med lavere varme under produksjon, og dermed en potensiell høyere andel gjenværende antioksidanter i ferdig produkt.
Fremtoningen til selgerne av dette produktet, nå i etterkant, kan dog på INGEN måte forsvares, ei heller salgsargumentene om at den kurerer sykdom eller virker slankende!

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

34, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits