Du BURDE gjøre det i dag, faktisk!

De to siste dagene har jeg hatt en så heeeerlig opplevelse av norsk sommer. Jeg er et 100% sommermenneske - elsker varmen, det frodige, grønne, blomstene, sola...mmmmhm! Endelig har også solen tittet fram, og da er det jo ikke noe bedre enn å gå mot ferietid :)

 

Ferie er for mange avslapning. Utkobling fra stress - og fra plagsomme tanker om at man BURDE trene litt. Det passer sjeldent å starte med nye ting i ferien liksom. DET ER JO DA DET PASSER BEST!

I ferien har du massevis av tid, og du kan virkelig få en pangstart på livsstilsendringer. Bruk fritiden til å finne ut hva som passer for deg, både mht aktivitet og mht matlaging og kosthold.

Mitt beste tips: uansett hvor lenge du sover (det er jo lov å sove lenge i ferien!), så start dagen med en liten treningsøkt! Det spiller ingen rolle om det regner eller er sol i grunn; våt skal du jo bli uansett :) Svett eller regnvann! Vi er faktisk utrolig priviligert som bor her i Norge. Jeg prøvde feks å trene da jeg var på Kreta i fjor sommer. Det var utrolig tungt, både pga varmen (selv tidlig om morgenen) og pga luften. hjemme igjen her i Norge, følte jeg på den store forskjellen: det er jo rett og slett herlig å løpe ute selv når det regner. Luften er så lett og fin å puste i, og det er jo varmt!

Nei, det er ingen unnskyldning for ikke å trene, eller å STARTE å trene, nå på sommeren. Det er faktisk den beste tiden å starte på. Ingen kulde, glatte veger, ubrøytede fortau, mørke og tunge morgener....

 

Sving bena rundt, svelg unna en kaffekopp (om du liker!) og på med joggeskoa. Det spiller ingen rolle om det er sol eller regn!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

34, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits