Smart i parken :)

Tilbringer du også en del turer på stranda, eller i fornøyelsesparker i løpet av sommeren? Her skal du få et smart tips av meg ;)

Etter at barna mine ble så store at vi endelig kunne legge bort trillevogna (den er liksom alltid i vegen, i bilen - tungvindt å drasse på overalt etc), fant vi ut at den faktisk ble et savn. For i vogna pakket vi jo ekstra jakker, drikkeflasker, mat, ekstra skift etc - så vi slapp å bære på det! Derfor ble jeg veldig fornøyd over gaven jeg fikk av mine park-glade nevøer i fjor sommer.... Men jeg var litt skeptisk til å begynne med...

For i forkant av et parkbesøk til Hunderfossen i fjor, overrasket de meg med en trille som jeg kunne pakke med nettopp slike ting. Men det eneste jeg forbinder med slike triller, er jo pensjonister på dagligvare-shopping... Ikke før jeg fikk se den, var jeg overbevist:

Ikke akkurat pensjonist preg over denne da! Rett og slett bare praktisk og høyt elsket!

 

En rosa prikket og meget stor trille, som rommer alt fra kjølebag til klær og håndkler. Denne tror jeg var kjøpt på Ikea, men du får nok tilsvarende hos Clas Olson, Nille etc også! Denne har fulgt oss siden, og er alltid fylt med salatbokser, grove polarbrød, skinke- og ostepålegg, frukt, kaffe og drikke. Og en ekstra jakke i tilfelle kjøligere temperatur.

Da kan andre bare fortvile over dårlige hamburgermenyer i de ulike parkene, for jeg har min gode lunsj pakket med meg. Det er en stor fordel med de norske og nordiske parkene, ettersom det faktisk ikke er alle steder man får ta med egen mat inn i anleggene (det opplevde vi på sydenferie, da vi tok turen innom et utendørs badeland!). 

 

Ikke bare blir parkopplevelsen rimeligere, men du slipper også kø og dårlige mattilbud å frustrere deg over: du er fremdeles herre over eget kosthold, og kan dermed holde fokuset på helse og livsstil gjennom ferien også :)

 

 

2 kommentarer

åh, smart!

Ingrid Elisabeth

18.07.2012 kl.00:06

Så smart :)

Vi hadde med og kjølebag sist vi var på biltur. Vi stoppet innom Dombås fordi vi egentlig ikke hadde så lyst på brødmat. Men etter en tur innom tre ulike spisesteder satte vi oss i bilen og spise medbrakt likevel. Det var visst det som fristet mest i take away-Norge.

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

34, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits