Surdeig, suppe, skolemat og forberedelser!

Jeg har akkurat utarbeidet et kosthodlsprogram for en av våre kunder ved kvinnetrening, og en at hennes hovedutfordringer er nok nettopp dagens tema: tilrettelegging. Med tilrettelegging mener jeg at man må gjøre det enkelt å velge sunt og spise strukturert og "etter planen". Det innebærer som regel at man gjør noen skippertak i matlagingen; som å lage suppe til å fryse ned, steke opp større porsjoner kjøtt til å fordele på flere måltider osv.

Dagen i dag, med delvis overskyet og en del vind (hvilket i alle fall ikke innebærer stranda for vår del!) er passende anledning til å gjøre slike forberedelser. Derfor har jeg akkurat satt en grov pizzadeig som skal brukes til å lage grove pizzasnurrer for framtidig skolemat utover høsten.

Grobv pizzadeig står til heving..

Steker karbonadedeig og lager hjemmelaget pizzasaus av tomater, paprika, løk og hvitløk, og fryser de ferdigstekte snurrene (oppskrift på det hele kan du få hos Kvinnetrening.no). Grønne erter er også bløtlagt, slik at det kan kokes ertesuppe til kvelden, og med haugen av gulrøtter i kjøleskapet, tror jeg det jammen blir gulrotsuppe i løpet av ettermidagen også (og alt dette finner du også oppskrifter på hos Kvinnetrening.no).


Erter er bløtlagt og snart klare for koking!Jeg synes søndager har en deilig ro over seg, der man kan starte dagen med en deilig treningsøkt, og etter dusjen atter igjen tre på seg deilige, myke treningsklær for "pusling" resten av dagen.

Her har jeg noen av favorittplaggene mine fra Mitchi; hettejakke og Eir Piratbukse.Hos Kvinnetrening får du 25% avslag på prisene med vår kode oppgitt på våre produktsider. Jeg trener såpass mye, at jeg synes det er godt å kunne kle seg i annet enn treningsklær når jeg ikke trener. Men likevel; sånne tusle-hjemme-dager; da er det godt med noe mykt og behagelig. Og så er jeg klar for en ny treningsøkt til kvelden ;)

Dagen i dag foregår ellers i ro og stillhet, og med en viss takknemlighet over at mine nærmeste er i god behold og relativt lite personlig berørt av den nasjonale tragedien som rammet oss for nøyaktig ett år tilbake. Etter at jeg selv ble mamma, gjør slike tragedier ekstra sterkt inntrykk, fordi jeg i større grad føler at jeg kan forstå og føle på fortvilelsen som de etterlatte sitter igjen med. Det krever styrke; en styrke jeg har stor respekt for!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

34, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits