Recharge yourself!

Smaker GODT, gjør godt!


For kort tid tilbake, da jeg var på et seminar for kliniske ernæringsfysiologer, ble jeg kjent med et smart produkt. I etterkant har jeg fått tilsendt smaksprøver for å teste selv og evnt på kunder. Denne bør du bli kjent med!

SmartFish Recharge er et høykonsentrert omega-3 produkt som "alle" liker! Ja, for ber du folk flest teste tran feks, så er det en kjent sak at mange har vansker med å svelge dette (meg selv inkludert!). Det geniale med tran er jo at du både sikrer en dose omega-3 og dagsdosen av vitamin-D. Flere omega-3 produkter har samme utfordring med "fiskesmaken" av oljen, og ikke alle er tilsatt vitamin-D. Recharge er en fruktdrikk med fiskeolje i, og fiskeoljen er "garantert" ikke harsk. Det er nemlig harsk olje som har fiskesmak; fisk skal hverken lukte eller smake fisk!

Flere produsenter har i en årrekke prøvd å lage ulike drikker som kamuflerer fiskeoljesmaken, men man kommer sjeldent utenom ettersmaken. Produsentene bak Recharge mener at om man har problem med å kamuflere fiskeoljesmaken, er det fordi produktet er harsknet. Fersk olje har ikke slik smak. I Recharge er det brukt fiskeolje fra norsk laks, og det er da også dessuten tilsatt vitamin-D, samt naturlige antioksidanter fra fruktjuicen som brukes som smak (granateple, eple, pære og aronia).

Drikken er på 200 ml og markedsføres som et etter-trenings drikk. Derfor finner du også litt proteiner fra myse (melkeproteiner) og karbohydrater (fra fruktjuicen!). For de av dere som ikke trener knallhardt og med tett program, kan denne være fin på veg hjem. Et lite næringsinntak som stopper nedbrytende prosesser fra treningen, tilfører litt karbohydrater og proteiner, antioksidanter og et svært lite fettbidrag (fra de marine fiskeoljene). For alle vil det uansett fungere bra som et omega-3 tilskudd i hverdagen, og kan brukes som drikke til måltider eller som en del av et mellommåltid!

DERSOM jég alene skulle teste denne, ville utfallet nesten garantert bli positivt. Jeg er lite kritisk mht smak, så lenge fiskeoljesmaken ikke er svært gjennomtrengende (-og det skulle den jo ikke være her!). Derfor ba jeg min 5 år gamle gutt være prøvekanin. Jeg tenker bildene taler for seg selv, eller hva?

 

Nyskjerrig gutt setter sugerøret til munnen....litt flau over kamera-oppmerksomheten...

 

...GODT! Han suger i seg, og prøver om det kommer mer om man heller på boksen også (!). Dommen er falt: det skulle vært MER her!! :)

 

Drikken er uten tvil godkjent, og vi anbefaler denne som et daglig tilskudd eller rett og slett bare drikke i hverdagen. Du får den "kjørt-til-døra" om du bor i Oslo, eller kan bestille pr postordre om du bor lenger i fra. Sjekk hos SmartFish Norway!

5 kommentarer

Marte

26.07.2012 kl.09:55

Denne har jeg også prøvd..! Syntes den var ok i forhold til mye annet. jeg drakk den litt mye.. fikk et helt brett for å teste om den var noe jeg kunne ha på jobb,, men etter tre dager fikk jeg nok og kjente den litt kvalmende fiskeoljesmaken. Men er helt klart en super måte å få i barn.. eller andre som ikke er fan av tran litt mer omega3! :o)
Hmm, så fremst det ikke smaker tran kan det være en god deal :P

Kristine

26.07.2012 kl.13:53

Det var synd Recharge ikke falt helt i smak hos deg, Marte, men smaksopplevelser kan jo være litt forskjellig fra person til person.

Generelt får vi som lager Recharge veldig god tilbakemelding på smaken. Blant våre abonnenter har vi både familier med både store og små barn, og eldre voksne menn og kvinner. Den oppleves som frisk på smak. Mange blir overrasket over at den faktisk kan inneholde en dagsdose av omega-3 fettsyrene fra fisk fordi det ikke smaker fisk av drikken. Det er jo litt vanskelig å få til den perfekte blandingen for en god smak av juice og fiskeolje. Tidligere drikker som ble produsert smakte derfor ikke like godt som de gjør i dag. Nå har vi en oppskrift som gjør drikken enda mer optimale smaksmessig, og skal dersom den oppbevares riktig ikke smake fiskolje.

Mannen min drikker Recharge og syns den passer godt som juice til frokosten eller kveldsmaten. Han er svært fornøyde med å finne et produkt han klarer å få i seg med dagsdosen med omega-3, siden han ikke takler fiskesmak fra tran eller kapsler. Selv drikker jeg Recharge regelmessig i forbindelse med trening, og syns den er perfekt som et før/etter treningsmåltid.

Til tross for at jeg er litt innhabil er Recharge et supert alternativ - uten fiskesmak, enten som et av dagens mellommåltider eller til måltidet. Både for liten og stor :)

Marte

26.07.2012 kl.17:06

Hei Kristine! Smartfish er helt ok på smak og mye bedre ann andre produkter jeg har prøvd tidligere. Jeg fikk sikkert bare litt vel mye på en gang.. ikke noen problem å ta en å annen liten drikk en gang iblandt ;o) Jeg skulle jo i utgangspuktet teste de for å se om jeg kunne ha det som et tilbud til underernærte.. småspiste eldre pasienter på et sykehus.

Jeg husker at smartfish ble solgt i Meny butikker en stund.. men har ikke sett det på en stund..Bare å forsettte å utvikte gode produkter!

Ingrid Elisabeth

26.07.2012 kl.20:27

Dette fikk jeg lyst å prøve. Litt synd det er myseprotein i, da jeg (og mange andre) ikke tåler melk. Virker som et veldig bra produkt :)

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

34, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits