ALT du trenger, og litt til - GARANTERT!

Vi har ropt høyt om at Mitchi holder lagersalg, og her finner du virkelig alt av treningstøy som du som kvinne trenger! Og som jeg selv erfarte; du finner også (dessverre??) mer også - enn det du egentlig trengte. Men som du bare MÅ ha, fordi det er sååååå lekkert!

Her er det bare å velge og vrake! På stativene finner du det meste utstilt, og i eskene finner du str-utvalg - og gjerne noe ekstra også!


mitchi7mitchi6

Det er vide singleter, tighte singleter, vide bukser, tighte bukser, korte bukser, lange bukser, løpebukser, yogabukser...


mitchi5

.....og også en egen ekstra billigkrok, der eldre kolleksjoner fortsatt er å finne. Jeg fant to superkupp der! Ooooooog - her er det også noe for gutta!

 

Jeg tok med min spreke mamma for å hamstre treningstøy for høsten. Her er det så mye flott, av farger, mønstre, sømdetaljer, herlige tekstiler, alle fasonger. Jeg fikk med meg litt for mye, men hjertet er glad ;) Her får du en titt på mine favoritter som ble med hjem i posen: men HUSK - DU kan også få tak i flott tøy!! De holder åpent til kl 20 i kveld, og fra 11-20 i morgen også!!!! Ingen tid å miste!!!

Tight hettejakke med glitter logo på brystet; i en brunlilla farge som jeg elsker!


Undertøy må til; her er hipstere, og min favoritt bh; padded top - ingen som ser at du har vært svett og våt og deretter kald etter økten nå ;)

 

Den rosa singleten er min favoritt - såååå femi og nydelig! Og så kan jeg være tøff neste dag; i sort singlet!

 

Stikk på lagersalg hos Mitchi på Lysaker; Vollsveien 13B, Lysaker!!

2 kommentarer

Silja

22.08.2012 kl.16:55

Ohhhhh......... her var det mange godbiter!!!!

Merethe

22.08.2012 kl.19:51

Så mye fint :-)

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

34, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits