Første mål fra leser!

Vi snakekt i går om å lage seg mål -da blir ALT som regel litt lettere :)

Her er første leser med sitt mål for høsten, dette er fra Ingrid Elisabeth;

Jeg vet egentlig ikke helt målet med treningen denne høsten, men jeg har i alle fall en plan. Kanskje det er målet også; en mer strukturert treningshverdag, med de resultatene som måtte følge av det :)

Mandag - Styrke

Tirsdag - Fitness Fusion (gruppetime på Elixia)

Onsdag - Treningsfri (dette er like viktig som selve treningsøktene)

Torsdag - Yoga

Fredag - Stryke

Lørdag - Kondisjon

Søndag - Treningsfri

Jeg merker at med denne planen har det også vært vanskeligere å skippe en treningsøkt. Jeg klarer også å si nei til trening på onsdag/søndag, selv om jeg egentlig har lyst å trene.

En ny hverdag fra å være student til å plutselig komme ut i arbeid. Da merker jeg at denne strukturen i hverdagen hjelper godt på.

KJEMPE BRA, INGRID ELISABETH!

Vi heier på deg :)Dere som deler mål og plan med oss har som nevnt mulighet til å vinne premier fra FourLife og Mitchi!

Heier på deg hele veien, SOM ALLTID!

klem Kine

2 kommentarer

rabatt sko

05.09.2012 kl.21:51

Du kan gjerne skoene

Anja

06.09.2012 kl.19:15

På Biola sine nettsider er det følgende svar på hvorfor Biola syrnet melk naturell og Biola yoghurt naturell et tilsatt sukker: "Disse produktene er tilsatt litt sukker. Den gunstige probiotiske Biolabakterien LGG® er avhengig av fruktose for å kunne vokse og leve. Mye av det tilsatte sukkeret brukes opp av bakteriene under syrningsprosessen og er derfor ikke tilstede i produktet når det spises."

Stemmer dette?

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

34, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits