Hva opplever du selv?

Jeg har etter innlegget om styrketrening for jenter fått en del mail med spørsmål rundt teamet.
SÅ BRA! TAKK FOR ENGASJEMENT :)

Tenker vi kan ta diskusjonen om styrketrening i plenum, like så greit.

Hva er det som er vanskelig?
Hva er det som gjør at vi jenter er redd for å trene styrke?
ER vi faktisk redde for å trene styrke?

Jeg har selv trent en del styrke, jeg fikk øynene opp for det for ca tre år siden, etter at jeg hadde jobbet lenge for å gå ned i vekt og nok gjort en del feil (det er jo av de vi lærer, eller hva?:))

Spå jeg har selv gjort meg noen erfaringer på dette, men vil egentlig at dere forteller selv, både dere som allerede trener styrke og dere som ikke gjørt det.
Hva er bra? Hva er utfordringen? For dere som ikke trener styrke, hva er årsaken?

Dette er tiden for å komme med de spørsmålene dere evt har :)

Gleder meg til teamet!

Se her, forresten, hvor fint det nye senteret vårt blir!!
GLEDER meg til å ha PT kunder her, altså :)
Blir det DEG, kanskje?
Klem Kine 

3 kommentarer

13.09.2012 kl.15:09

Trener styrke, har trent styrke i 2 år. Begynte med 1 time pr uke sammen med andre og med instruktør, både vekttrening og kjernemusketrening uten vekter. Opphold om sommeren, naturligvis, og med verdens støleste muskler etter første høsttrening. Bestemte meg for å fortsette å trene styrke denne sommeren, og har trent 3 morgener pr uke. Dette gjorde virkelig susen. Har for første gang på mange år krympet, både på vekta og i klærne og skjønner nå at all verdens kondistrening på spinningsykkel og pilatestrening også må følges av styrketrening. Og jeg er ikke redd for store stygge muskler. Jeg er 56 år og er så glad for at jeg har skjønt betydningen både av trening generelt og styrketrening spesielt.

kvinnetrening

13.09.2012 kl.15:22

Hei Anonym:) SÅ UTROLIG GØY Å HØRE!! Takk for at du deler dine erfaringer rundt styrketrening og ikke minst godt å høre at du har sett de endringene du har jobbet for! GODT JOBBET :) klem Kine

Thea Kristin Hansen

14.09.2012 kl.00:08

Så fin du var :)

Skriv en ny kommentar

kvinnetrening

kvinnetrening

34, Fredrikstad

Kvinnetrening.no er DIN hjelp til et bedre og lenger liv! Vi gir deg alle verktøy du trenger for å leve litt sunnere; tilrettelagt treningsprogram, kostholdsprogram, følger deg opp OG du har tilgang til et team av lege, ernærngsfysiolog, personlig trener, sexolog og motivator :) På denne bloggen vil vi dele litt av vår hverdag, både fra gründeren bak kvinnetrening, Kine, og fra ernæringsfysiologen Therese.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits